Over ons

Welkom bij LankaTravel.nl, jouw online reisgezel die de wereld binnen handbereik brengt! Hoewel onze naam doet vermoeden dat wij alleen Sri Lanka verkennen, reist LankaTravel.nl eigenlijk de hele wereld rond.

Opgericht in 2020, is LankaTravel.nl ontstaan uit een gedeelde passie voor reizen, avontuur, en de onophoudelijke drang om nieuwe culturen, mensen en plekken te ontdekken. Wij zijn een toegewijd team van globetrotters, verhalenvertellers en avonturiers, die iedere hoek van de wereld hebben verkend – van de weelderige groene landschappen van Sri Lanka tot de pittoreske kustplaatsen van Italië, de uitgestrekte outbacks van Australië, en de bruisende steden van Amerika.

LankaTravel.nl is meer dan een blog; het is een platform dat een meeslepende reiservaring biedt, die reizigers inspireert en informeert over de diversiteit en schoonheid die onze wereld te bieden heeft. Onze missie is om onze lezers te voorzien van up-to-date, betrouwbare en inspirerende reisinformatie, zodat zij het meeste uit hun eigen reisavonturen kunnen halen.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte plek om te ontspannen, een adembenemende trektocht, lokale culinaire schatten, of gewoon inspiratie opdoet voor je volgende reis, wij hebben je gedekt. Onze berichten zijn gevuld met gedetailleerde reisgidsen, tips van insiders, persoonlijke reisverhalen, en spectaculaire fotografie, allemaal bedoeld om je te helpen je volgende onvergetelijke reis te plannen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe reizen, ervaringen en avonturen om te delen. We verwelkomen en waarderen suggesties, vragen en feedback van onze lezers. Samen kunnen we de wereld verkennen, één bestemming tegelijk.

Dus pak je koffers en ga met ons mee op een reis rond de wereld. Welkom aan boord van LankaTravel.nl!

Het LankaTravel.nl-team

Scroll naar boven